Miért válaszd a Bármanager tanfolyamot?
- A tanfolyami tananyagot digitális formában megkapod.
- Videó és live videó órákat biztosítunk!
- Országosan tudunk oktatni digitálisan!
- Online jelentkezés, online fizetési lehetőség
- Online elméleti vizsga, otthonról
- Tanulj otthonról, kényelmesen!
- Neked ajánljuk a tanfolyamot ha szeretnél külföldön szállodában, vagy óceánjáró luxushajón dolgozni
- Van már némi rutinod, tapasztalatod, dolgoztál már vendéglátásba
- Mert iskolánkban tapasztalt és képzett tanároktól szeretnél tanulni
- Mert fontos neked a használható gyakorlati tudás
- Minden képzésünkön részletfizetési lehetőséget biztosítunk
SEGÍTÜNK NEKED! A BEIRATKOZÁSTÓL AZ ELHELYEZKEDÉSIG FOGJUK A KEZED!
Hol tudok a Bármanager végzettséggel elhelyezkedni?
A Bármanager tanfolyam, a már vendéglátásban dolgozó, vagy elhelyezkedés előtt álló, de alap vendéglátó szakismerettel rendelkező szakembereket képzi tovább.
- Ajánljuk a képzést üzletvezetőknek, leendő üzlettulajdonosoknak is.
- Átlagos vendéglátós fizetések külföldön és itthon:
- Óceánjáró luxushajó: 450 000 – 850 000 HUF-nak megfelelő összeg
- Ausztria: 695 000 HUF-nak megfelelő összeg
- Németország: 885 000 HUF-nak megfelelő összeg
- Egyesült Királyság: 780 000 HUF-nak megfelelő összeg
- Írország: 850 000 HUF-nak megfelelő összeg
- Magyarország: 160 000 – 250 000 HUF
Vizsga
A tanfolyam végén elméleti vizsgát tehetsz.
A hatályos felnőttképzési törvány alapján tanulóinkat adatszolgáltatási rendszeren keresztül lejelentjük, sikeres tanfolyami zárás esetén Tanúsítvány kiállítására kerül sor a FAR rendszerből a résztvevő kérésére. Al magyar nyelvű tanúsítvánnyal könnyebb a hazai elhelyezkedés.
Ezen kívül egy három nyelvű diplomát állítunk ki, mellyel külföldön lehet sikeresen elhelyezkedni.
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/004174
Bármanager tanfolyam tematika
1.Üzleti gazdálkodás a vendéglátásban, jogi ismeretek
2.A munkavégzés szabályai, Munkavédelem
3.HACCP rendszer
4.A rendezvények szervezése
5.Szervezés, vezetés
6.Az áruforgalom folyamata
7.A készletezés
8.Bor, pezsgő ismerete
9.A megfelelő személyzet kiválasztása
10.A kávé ismerete, felszolgálása
Legutóbbi hozzászólások