Miért válaszd a Pincér/Felszolgáló tanfolyamot?
- A tanfolyami tananyagot megkapod már 20.000 Ft befizetése után. A többi részletet ráérsz fizetni, ha majd később megkezded a gyakorlatot
- Digitális elméleti tanyanyagot biztosítunk!
- Online jelentkezés, online fizetési lehetőség
- Mert Pincérként külföldön akár havi 2000-2500 EUR-t vagy akár 3000-5000 USD-t is megkereshetsz!
- Mert a Pincér tanfolyam vizsgája után azonnali munka ajánlatot kapsz a külföldi állásközvetítő partnereinken keresztül!
- Ez a Pincér szakma ma külföldön és Magyarországon is egyaránt keresett. A Pincér / Felszolgáló képzést nem csak külföldön hanem Magyarországi munkavállalásnál is sikeresen tudod hasznosítani.
- Mert iskolánkban tapasztalt és képzett tanáraink a pincér/felszolgáló tanfolyamon a szakma legfontosabb gyakorlati tudását adják át.
- Pincér/Felszolgáló képzésünknél a részletfizetési lehetőség biztosított!
SEGÍTÜNK NEKED! A BEIRATKOZÁSTÓL AZ ELHELYEZKEDÉSIG FOGJUK A KEZED!
Hol tudok a Pincér/Felszolgáló végzettséggel elhelyezkedni?
Pincér/Felszolgáló szakmai tanfolyamainkon olyan szakembereket képzünk, akik óceánjáró hajókon, folyami hajókon, vagy szárazföldi vendéglátó helyeken is megállják a helyüket, megfelelnek a nemzetközi és hazai elvárásoknak.
Fizetések Pincér/Felszolgáló munkakörben:
- óceánjáró luxushajó: 3-5000 USD
- folyami hajó: 1100-3000 EUR
- angliai, írországi munkák: 1200-3000 EUR
- hazai pincér fizetések: 180 000 – 300 000 Ft között
Pincér/Felszolgáló Tanfolyam Vizsgája
A Pincér tanfolyam végén elméleti és gyakorlati vizsgát tehetsz.
A hatályos felnőttképzési törvány alapján tanulóinkat adatszolgáltatási rendszeren keresztül lejelentjük, sikeres tanfolyami zárás esetén Tanúsítvány kiállítására kerül sor a FAR rendszerből a résztvevő kérésére. A magyar nyelvű tanúsítvánnyal könnyebb a hazai elhelyezkedés.
Ezen kívül egy három nyelvű diplomát állítunk ki, mellyel külföldön lehet sikeresen elhelyezkedni.
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/004174
Pincér/Felszolgáló képzés tematikája
- A felszolgálás alapszabályai, felszolgálási rendszerek
- Ajánlás, rendelésfelvétel, és a vendégekkel való kommunikáció
- A felszolgálók feladatai, és rájuk vonatkozó elvárások
- Svájci típusú felszolgálási rendszer elmélete és gyakorlata (mely 4-5 csillagos* színvonalú felszolgálásra készít fel)
A terítés szabályai, szalvétahajtogatási technikák
Felszolgálás 3 tányérral
Tálcás italfelszolgálás
Az elegáns borszerviz - Egészségügyi előírások, HACCP rendszer
- Étel és italismeret a felszolgálásban
- Vallások szerinti étkezési szokások és speciális étrendek
- Jó tanácsok, hasznos tudnivalók külföldi munkavállalás során
Legutóbbi hozzászólások