Időtartam:
3 alkalom
Képzési helyek:
Budapest
Intenzitás:
Az alkalmak időbeosztása személyes igények alapján kerül leegyeztetésre
Tanfolyam díja:
109 000 Ft
Jelentkezési határidő:
Személyes egyeztetés alapján! A részletek miatt keress minket!
Miért válaszd a Felszolgálós magán oktatást?
- Ha gyorsan és hatékonyan szeretnél biztos tudást szerezni!
- Előzetesen felmérjük a tudásod, hozzád igazítjuk a képzést!
- Állásinterjúhoz, munkavállaláshoz elengedhetetlen a magabiztos szakmai tudás!
- Ráadásul ezt most nagyon kedvező áron biztosítjuk neked!
- A teljes képzés 3 intenzív napon valósul meg, amelyet a Te időbeosztásodhoz igazítunk!
- Teljes körű betekintést a nyújt a nemzetközi vendéglátás világába, és ezeknek megfelelő szintű képzést biztosít.
- Naprakész, azonnal hasznosítható tudást kapsz, melyet a tanfolyam elvégzése után külföldön is hasznosíthatsz.
Hol tudok a Pincér/Felszolgáló végzettséggel elhelyezkedni?
Szakmai képzéseinken olyan szakembereket képzünk, akik óceánjáró hajókon, folyami hajókon, vagy szárazföldi vendéglátó helyeken is megállják a helyüket, megfelelnek a nemzetközi és hazai elvárásoknak.
Fizetések Pincér/Felszolgáló munkakörben:
óceánjáró luxushajó: 3-5000 USD
folyami hajó: 1100-3000 EUR
angliai, írországi munkák: 1200-3000 EUR
hazai pincér fizetések: 180 000 – 300 000 Ft között
Vizsga
A tanfolyam végén elméleti és gyakorlati vizsgát tehetsz.
Pincér/Felszolgáló magán oktatás tematikája
- A felszolgálás alapszabályai, felszolgálási rendszerek
- Ajánlás, rendelésfelvétel, és a vendégekkel való kommunikáció
- A felszolgálók feladatai, és rájuk vonatkozó elvárások
- Svájci típusú felszolgálási rendszer elmélete és gyakorlata (mely 4-5 csillagos* színvonalú felszolgálásra készít fel)
A terítés szabályai, szalvétahajtogatási technikák
Felszolgálás 3 tányérral
Tálcás italfelszolgálás
Az elegáns borszerviz - Egészségügyi előírások, HACCP rendszer
- Étel és italismeret a felszolgálásban
- Vallások szerinti étkezési szokások és speciális étrendek
- Jó tanácsok, hasznos tudnivalók külföldi munkavállalás során
Legutóbbi hozzászólások