Bevezetés a világ boraiba - a borok világa

1 napos kurzus

|

Időtartam:
1 alkalom/5 óra 09.30-12.00 szünet 13.00-16.00
Képzési helyek:
Az alapozó borértő folyamaink kizárólag Budapesten, a Bols Mixer Akadémián érhetők el. Elegáns környezetben, jól megközelíthető helyen, profi felszereléssel tanulhatsz a legjobbaktól.
Intenzitás:
Tanfolyam díja:
25 000 HUF
Tanfolyam indulása:
Tanfolyamainkat megfelelő létszám esetén folyamatosan indítjuk Budapesten! Jelentkezz mielőbb, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot!

Miért válaszd az 1. szintű tanfolyamot?

Ha érdekel a bor csodálatos világa, szeretnél egy kellemes napot eltölteni és egy kis borismeretet tanulni, akkor gyere iratkozz be hozzánk! Kellemes környezetben, jó borok társaságában, akár barátokkal, kollégákkal együtt megtanulod a borkostólás alapjait. Az alapozó ismeretek után, ha kedvet kaptál, akkor iratkozz be további tanfolyamainkra is.

Oktatónk magasan képzett szakemberek. Az országban egyedül álló módon nálunk tanulhatsz a Court of Master Sommelier rendszerében vizsgázott Certified Sommelier végzettséggel rendelkező oktatóktól!

A tanfolyam oktatói és házigazdái

Sutus Attila, Certified Sommelier

Attila szakmai pályafutását Magyarországon, mint sommelier étteremben kezdte, majd  Londonban és hajón is egyaránt dolgozott, mint vezető sommelier.  Feladata közé tartozott a személyzet teljes körű tréningelése, borkóstolások szervezése, menedzseri feladatok ellátása.

Szakmai végzettségei:

  • Bordeaux Index Michael Schuster Fine Wine School 2011
  • Bordeaux Index Michael Schuster Beginner’s Course 2010
  • Master Sommelier Course 2010
  • Gerard Basset Practical Class 2010
  • WSET Advanced Course 2010
  • WSET Professional Spirit – distinction 2010
  • WSET Intermediate Wine and Spirit – distinction 2009
  • WSET Foundation Course 2009
  • University of Cambridge Skills for Life Level1 2007

Fóti Gyula Certified Sommelier

Gyula 1988 ota dolgozik vendéglátásban, felszolgálóként kezdte, majd 2002-ben kezdett a foglalkozni borral.

A Bolygó Hollandi borkurzus elvégzése utan a nemzetközileg elismert WSET kurzusok következtek, a Magyarországon elerhető Level 3 -mal bezarólag .

2005-től a Pampas Steak Ház bor kínálatáért feltl 2009 -ig ,amikor is nemztközi vízekre evezve hajós társaságoknál helyezkedett el. Egy év ausztriai tapasztalat szerzés után, 2012-től a 6 csillagos Crystal Cruise-nal dolgozott Sommelier majd Assistant Head Sommelier pozícióban  2018-ig.

Azóta a La Fabbrica étteremben  a borlap összeállítása es vendégek minél magasabb szintű kiszolgálása mellett a kollégák oktatása is a feladatai között szerepel.

Szakmai végzettségei:

Vendéglátó ipari felszolgáló 1988-1991

Bolygó Hollandi boriskola 2006

WSET Alap -közép -felsőfok 2007-2008

WSET Nemzetközi Level Wine&Spirit 2009

Court of Master Sommelier  Certified  2012

Jelenleg az Advanced szintre készül

Tematika

  • A világ vezető borkészítő országai
  • Főbb szőlőfajták
  • Alapvető borstílusok
  • Borkészítés
  • Borászatban használt főbb eljárások
  • Kóstolás, 5 féle alapbor

A képzés ára: 25 000 HUF

A tanfolyam min. 5 fő részvételével indul!

Elérhetőség

Telefon: + 36 30 1866 345
E-mail: info@vendeglatoakademia.hu
Székhely: 1093 Budapest, Közraktár utca 12/a.
Képzés helye, ügyfélfogadás: 1093 Budapest, Erkel utca 13.
Ügyfélfogadási idő: H-P 9:00-17:30

Online jelentkezés 1. szint Alapozó borértő tanfolyam 1 napos ku
[+36 XX XXX XXXX]


Itt talál bennünket:

Legutóbbi hozzászólások

    Kategóriák