Neked ajánljuk a tanfolyamot, ha...
Ha már meg vannak az alapok, de még nehezen mozogsz a pult mögött, akkor gyere sajátítsd el azokat a technikákat amikkel meggyorsíthatod a munkád!
Tematika
1.
Free pouring ( szabadkezes kitöltési technika ) elsajátítása jobb és bal kézzel.
Pour check segítségével és egy speciális számolási technikával megtanítunk a mérce nélkül való töltésre két különböző fogásban.
2.
Free pouring ( szabadkezes kitöltési technika ) elsajátítása egyszerre két kézzel.
Pour check segítségével egyszerre két kézzel való kitöltések variációi úgy, hogy mindkét kézzel azonos vagy akár különböző mennyiséget tölts.
3.
Több ital készítése egy időben
Több italos rendeléseknél való elkészítési sorrend felállítását gyakoroljuk elméletben majd az elkészítési folyamat gyakorlása free pouring technika alkalmazásával.
4.
Előkészületek és fancy mozdulatok
A munkakezdés előkészületeinek való átbeszélése, a workstation berendezése elméletben és a gyakorlatban. Látványos eszköz használat, töltés technikák mérce és free pouring kombinációjával.
5.
Vizsga időpont egyeztetése, az előzőek gyakorlása, készülés a vizsgára!!!
Vizsga
Az American Bartending tanfolyam végén gyakorlati vizsgát tehetsz.
A hatályos felnőttképzési törvány alapján tanulóinkat adatszolgáltatási rendszeren keresztül lejelentjük, sikeres tanfolyami zárás esetén Tanúsítvány kiállítására kerül sor a FAR rendszerből a résztvevő kérésére. Al magyar nyelvű tanúsítvánnyal könnyebb a hazai elhelyezkedés.
Ezen kívül egy három nyelvű diplomát állítunk ki, mellyel külföldön lehet sikeresen elhelyezkedni.
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/004174
Legutóbbi hozzászólások